Pince-túra
Hamvas Béla így ír az egri borról:
"Az egrirőI, főképp a vörösről most csak annyit, hogy ez is minden alkalomra, ünnepre, ebédre, kettesben, egyedül, egyaránt tökéletes. Számomra az egri mindig kapcsolódott a hősies szenvedélyekkel. Ha egrit iszom, azonnal nagy és heroikus tettekről kezdek álmodozni."
Az Egri Bikavér a Tokaji Aszú mellett az egyik legismertebb és legkedveltebb bor, nem csak nálunk, hanem az egész világon. Ha valaki Eger környékén jár és még soha nem ízlelte ezt a fenséges nedűt eredeti közegében, egyenest a hordókból, melyek hűvös pincékben őrzik a "hegy levét", ne mulasszon el egy igazi, zsíroskenyeres pincelátogatást.
A szilaj Bikavéren kívül megkóstolhatja az aranyló Chardonnay-t, az Egri Leányka tüzes csókját. Egy pohárka Kék Frankos Rosé olyan, mint egy nyeletnyi orvosság, a Merlot testes zamatával minden ínyencet elbűvöl. A vörösborok királynője, a Cabernet, poharunkban úgy csillog, akár a rubin.
Az egri pincékben szeretettel várják Önöket.